Introducció a la criminologia:

La criminologia és una ciencia empirica i interdisciplinària que s'ocupa de les circumstàncies de
l'esfera humana i social relacionades amb el crim.La criminologia estudia les formes de crims per tal de agafar-les com a model per posteriors crims on puguin ser utils, per la recerca de un criminal.
La paraula criminologia no és de gaire antiguitat,ja que és un disciplina nova i que abans era dins de la branca de la pscicologia.

Amb l'implantació de noves técniques i eines d'inofrmació la criminologia ha avançat molt en l'últim segle, l'inici del recull d'informació sobre els casos ha sigut una peça clau per poder conformar un conjunt d'estudis i elaborar principis i classificacions de l'asssassí.La criminologia moderna ha estat molt influida per l'ùs de internet, el qual a facilitat l'intercanvi d'informació i la facil recerca de fonts competents en aquest ambit.

La criminologia moderna s'ha desenvolupat gràcies a la gran acceptació dins l'àmbit policial,ja que actualment és una de les ajudes mes importants del cos de policia. Tot i que la criminologia no es basa només en l'ayuda policial útlimament s'ha enfocat directament a aquesta funció, a causa de la gran quantitats de diners que destinen les entitats publiques.

La criminologia tot i ser una ciencie desconeguda, es una de les quals esta avançant mes rapidament ja que, cada vegada els crims que surten a la llum a causa dels mitjans de comunicació son més i per tant,necessiten de una investigació per a trobar el culpable.

La criminologia i la policia treballen com un de sol posant davant de la llei aquells culpables de perturbar l'ordre public.

Entrada més antiga Inici